Németh: Többet várok Tomoritól

„A csapat akkor lesz eredményes, ha ő jól játszik és viszi a társaságot” – mondta a szövetségi kapitány.

HZS
2015. 03. 24. 11:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatott szövetségi kapitánya a DIGI Sport reggeli adásában elmondta, hogy több játékos (Szucsánszki, Triscsuk, Bulath) teljesítményével elégedett volt a spanyolok elleni felkészüléskor, azonban Tomori Zsuzsától többet vár. Mint Németh András elmondta: „benne több van, a csapat akkor lesz eredményes, ha ő jól játszik és viszi a társaságot”. Kiemelte azt is, hogy megoldott a kapusposzt, és a csapat célja a világbajnokságon az olimpiai kvalifikációs torna részvételének kiharcolása.

A magyar viszonyokra térve Németh azt mondta, hogy örült volna, ha kikérik a véleményét Tomori átigazolásával kapcsolatban, hiszen szerinte nem jó, ha egy klubnál egy pozícióra két válogatott is pályázik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.