A Videotonhoz igazolt Lang Ádám

Három évre írt alá a 22 esztendős válogatott védő.

MTI
2015. 06. 24. 19:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A székesfehérváriak szerdán honlapjukon jelentették be, hogy a 22 esztendős válogatott védő három évre írt alá. „Fiatal kora ellenére rutinos játékos, illeszkedik a klub hosszú távú koncepciójába” – méltatta a Győri ETO-tól érkező labdarúgót Burcsa Győző klubigazgató. Lang 1993-ban született Veszprémben, ott is kezdett játszani, majd két éve az ETO-hoz igazolt. Itt három szezon alatt 57 bajnokija volt.

„A Videoton egy nagy klub, amelyik nagy célokért küzd, és amelyikben szem előtt vagyok a válogatott szempontjából is” – nyilatkozta Lang, aki hozzátette, több új csapattársát is ismeri a válogatottból, ez segíti a beilleszkedését.

A Videoton kedden a szintén Győrből érkező Pátkai Máté szerződtetését jelentette be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.