Csötönyi elmondja, miért gyűlöli őt Kokó

Személyiségi jogai megsértése miatt várhatóan bepereli Kovács Istvánt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke.

MNO
2015. 06. 16. 9:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csötönyi a Borsnak azt nyilatkozta, hogy azért fordul a bírósághoz, mert az olimpiai bajnok bokszoló szerinte megsértette a személyiségi jogait. Kokó ugyanis a Hír 24-nek azt nyilatkozta az elnökről, hogy „nemzetközi szélhámos, suksükölve doktor, az egész életében nincs egyetlen dokumentált tény sem, nemhogy valós doktori címe vagy diplomája, de szerintem még érettségije sincs”. Csötönyi erre azt reagálta a bulvárlapnak, hogy „illetékes helyekre eljuttatom az érettségi bizonyítványomat”. Hozzátette, hogy ő még a biztonságtudományok doktora is, valamint elvégezte a „Business Schoolt” is, utóbbi képzési formában a kaszinók felső szintű irányítását tanulta.

Kokó arról is beszél, hogy „már rég ő lehetne az elnök” a bokszszövetségben, mivel Csötönyi még 2012-ben felajánlotta, 2015-ben nem indul, legyen ő az utódja. A volt bokszoló szerint Csötönyi azért maradt mégis a pozíciójában, mert kiderült, mekkora pénz felett diszponál az első ember. Az elnök szerint azonban nem tehette meg mindezt, mert a Nemzetközi Amatőrökölvívó-szövetség 2013-ban úgy rendelkezett, profi szervezetnél dolgozó ember nem ténykedhet amatőrszövetségi vezetésben, márpedig „Pista” a WBO európai alelnöke, ellenőre. Csötönyi szerint Kokó alapvetően azért gyűlöli őt, mert azt hiszi, nem szavahihető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.