Elindult a Sportol a Nemzet kártyaprogram

Új, országos szintű sportkártyaprogram vette kezdetét.

MNO
2015. 06. 11. 20:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportkártyarendszer az érvényes óradíjaktól minimum 50 százalékkal kedvezőbb áron biztosít sportlehetőséget a kártyával rendelkező sportolni vágyóknak. A regisztrálók egy névre szóló kártyát kapnak, melynek segítségével kedvezményesen sportolhatnak és sportos ajándékokat kaphatnak, ha szorgalmasan gyűjtik a pontokat.

„A Sportol a Nemzet sportkártya minden érintett számára előnyt jelent: az igénylők minimum féláron sportolhatnak, a kedvezményes helyek listáját pedig néhány kattintással megtalálhatják a Sportolanemzet.hu oldalon. A sportpályák üzemeltetőinek pedig azért érdemes csatlakozni, mert díjmentesen vehetnek részt egy országos projektben, ezáltal ismertebbé válik szolgáltatásuk, és új vevőkörre tehetnek szert” – fogalmazott Hoffmann Pál, a Sportol a Nemzet sportolói kedvezménykártya projektvezetője.

„A sportolni vágyók széles sportági palettát kapnak helyszínnel, időpontokkal, körülményekkel előkészítve, minimális díj fejében. A sportpályák és sportszolgáltatók pedig díjmentesen részt vehetnek egy országos promócióval működő, pozitív üzenetet hordozó projektben” – mondta Hoffmann Pál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.