Hosszú Katinka jól keresett Santa Clarában

Hosszú Katinka két számban győzött, így összesen öt elsőséggel zárt Santa Clarában.

MTI
2015. 06. 22. 12:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar világ- és Európa-bajnok a verseny honlapjának beszámolója szerint magabiztosan lett első 200 méter vegyesen (2:09.19 p) és 200 méter háton (2:07.93) egyaránt. Előbbi számban eleve vezette a világranglistát (2:08.66), mostani idejénél is csak ő úszott jobbat ebben az évben. A hátdöntőben elért időeredménye a negyedik helyre jó a nemzetközi lajstromban, itt a második hely az övé a május 22-én, a nancy-i Golden Tour-viadalon produkált teljesítményének (2:06.81) köszönhetően.

Hosszú a Santa Clara-i öt első és egy második hellyel egyszersmind a tavaly novemberben kezdődött, hat állomás alkotta Arena Pro Swim-sorozat összetett pontversenyét is megnyerte, amiért összesen 18 600 dollárt (5,1 millió forint) kapott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.