Külön folytatja Kovács Katalin és Janics Natasa

A válogatóversenyig jutott a legendás páros.

MNO
2015. 06. 11. 8:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy időre szüneteltetjük a páros gyakorlásokat – mondta el a Blikknek a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa, miután kedden részletesebben is megtárgyalta a Szegeden történteket partnerével.

A gerincsérvműtétje miatt a teljes előző évet kihagyó sportoló a válogatóverseny után magára vállalta a felelősséget. „Én álltam le, de azóta se tudom, hogy miért. Istenem, mit tettem, ez volt az első gondolatom, amikor Kati visszafordult, s láttam az arcán a csalódottságot és a döbbenetet. Abban a pillanatban tudatosult bennem, hogy megbántottam őt” – mondta el a lapnak Janics.

Ismert, múlt pénteken a kajak-kenusok szegedi világbajnoki válogatóversenyén Kovács Katalin és Douchev-Janics Natasa párosa 200 méter megtétele után egyszerűen megállt a pályán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.