Nem tetszett a tárgyalás, menesztették a bajnok vezetőedzőjét

Csupán fél évig volt az Olimpiakosz élén Vitor Pereira.

MTI
2015. 06. 11. 14:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze hat hónap után menesztették posztjáról Vitor Pereirát, a görög bajnok és kupagyőztes Olimpiakosz labdarúgócsapatának portugál vezetőedzőjét.

A helyi sajtó úgy tudja, a 46 éves szakembernek a duplázás ellenére azért kell távoznia, mert Vangelisz Marinakisz klubtulajdonos rossz néven vette, hogy a hírek szerint májusban tárgyalt a skót Glasgow Rangers elöljáróival.

Pereira korábban két portugál bajnoki címet szerzett az FC Portóval, majd januárban két és fél évre szóló szerződést kötött a görög egyesülettel.

Az Olimpiakosz – amelytől öt év után most távozik a magyar kapus, Megyeri Balázs – története 42. bajnoki címét szerezte meg áprilisban, majd májusban a kupát is elhódította, immár 27. alkalommal.

A hírek szerint Pereira a török Fenerbahcéhoz tart, míg az utódja Athénban a holland Martin Jol vagy a spanyol Francisco Escriba lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.