Pirlo pénteken bejelenti New York-i szerződését

David Villa és Frank Lampard is csapattársa lesz az észak-amerikai együttesnél.

2015. 06. 24. 15:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 36 éves irányítónak egy év múlva jár le a szerződése a Bajnokok Ligája-döntős torinói együttesnél, ám már az előző szezon végén megindultak a találgatások arról, hogy az észak-amerikai MLS-ben érdekelt New York-iakhoz igazolhat, amelynél többek között David Villa és Frank Lampard is a csapattársa lesz.

A La Gazzetta dello Sport kedd este internetes oldalán már kész tényként írta meg, hogy Pirlo napokon belül aláírja új szerződését, s Frank Lamparddal együtt július 13-án mutatkozik be új együttesénél. A 115-szörös olasz válogatott futballista évi ötmillió eurónak megfelelő összeget fog keresni az Egyesült Államokban.

Pirlo négy éve szerződött az AC Milantól a Juventushoz, mellyel sorozatban négy bajnoki címet szerzett, s idén – a BL-döntőbe jutás mellett – az Olasz Kupát is elhódította.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.