Újra szurkolhatunk magyar csapatnak az Euroligában

Az előző szezonban 18 év után először magyar csapat nélkül rendezték meg a kontinens elitjének küzdelmeit.

MTI
2015. 06. 17. 19:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajnokcsapat honlapjának tájékoztatása szerint a vezetés minden tényezőt átgondolva arra a döntésre jutott, hogy a 2015/2016-os szezonban ismét a legmagasabban jegyzett sorozatban kívánnak indulni. Ennek megfelelően beadták a nevezésüket az Euroligára, amelyben 2009-ben négyes döntőt vívtak.

Az előző szezonban 18 év után először magyar csapat nélkül rendezték meg a kontinens elitjének küzdelmeit. Akkor a 16 csapatosra szűkült Euroligában két magyar csapat indulását biztosította az európai szövetség, ám egy klub sem élt a lehetőséggel. A második vonalban, az Európa Kupában öt magyar együttes, a Sopron, a PINKK Pécsi 424, a PEAC-Pécs, az Aluinvent DVTK Miskolc és a HAT-AGRO UNI Győr vett részt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.