Támogatást kérnek a londoni magyar angyalok

A London Angels HC női csapat a 2014/15-ös szezonban története legjobb eredményét érte el.

MNO
2015. 07. 02. 10:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két évvel megalakulásuk után csatlakozhatnak Európa legjobbjaihoz, bár ehhez július 3-ig jelentős összeget kell előteremteniük. Az elindulás feltételei között szerepel, hogy egy nemzetközi szintű pályát tudjanak bérelni, a vendégcsapatot, a játékvezetőket és EHF-delegáltakat el tudják szállásolni – olvasható a London Angels csapatának honlapján.

„A múlt hét közepén kaptuk a szövetségtől a felkérést, hogy csatlakozunk-e az európai kupasorozatokhoz. A furcsa az egészben az volt, hogy a nevezési határidőnek július 3-a volt megadva. Szűk tíz napunk van rá, hogy megteremtsük a feltételeket a Challenge-kupához. A lányok vállalták volna a szereplést, de sajnos nagyobb anyagi támogatás hiányában nem tudunk indulni. Nem várható el a játékosoktól, akik eddig is nem kevés összegeket költöttek a csapatra, hogy ezeket az összegeket megtízszerezzék. Legalább tízezer font szükségeltetik arra, hogy csak a nemzetközi kupában el tudjunk indulni. Gondolnunk kell még a szezon hátralevő részére is, mert a hazai bajnokságok ugyanúgy mennek, és ráadásul most még a csapatot is meg kellene erősíteni, hiszen jövőre már a bronznál a lányok is fényesebb eredményre vágynak. Ehhez is biztosítani kell a feltételeket, és ez sem könnyű, bár a tárgyalások már folynak” – mondta a Londonangelshc.co.uk-nak a csapat vezetője, Kondor Gábor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.