Úszva gyűjt adományokat a Benedek-csapat

A nepáli földrengésben otthonukat veszített gyerekeket segítik majd.

Lipiczky Ágnes
2015. 07. 01. 17:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötlet a válogatott csapatvezetőjétől, Gergely Istvántól érkezett, és Benedek Tibor szövetségi kapitány úgy döntött, be is építi a csapat világbajnoki felkészülésébe az 5,2 kilométeres balatoni távot.

Természetesen a férfiválogatott részvételét ismét jótékonysági akció is kíséri: az UNICEF színeiben szereplő fiaink a nepáli földrengés során megsérült, otthonukat vesztett gyermekeknek gyűjtenek adományokat. Az UNICEF-csapat tagjait az unicefcsapat.unicef.hu közösségi adománygyűjtő oldalon lehet felajánlásokkal segíteni. A magyar válogatott szombaton, a kora délelőtti órákban teljesíti majd a távot. A fiúk Balatonboglárról hajóval mennek át Révfülöpre, s onnan teszik meg úszva az 5,2 kilométeres visszautat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.