Egyik sztárja nélkül áll ki a Győr a Fradi ellen

Lábfejsérülés miatt nem léphet pályára a jövő szombati Szuper Kupán a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának holland irányítója, Nycke Groot.

MTI
2015. 08. 20. 15:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajnoki ezüstérmes, kupagyőztes klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint Groot a német Thüringer HC elleni szerdai felkészülési mérkőzésen sérült meg.

„Csütörtök reggel a Bad Lagensalza-i kórházban elvégeztettünk egy MRI-vizsgálatot, ami kimutatta, hogy nincs törés. Groot felépülése várhatóan két-három hetet vesz igénybe” – mondta Szálasy László csapatorvos a Győrietokc.hu-nak.

A győriek jövő szombaton a magyar bajnok FTC-Rail Cargo Hungariát fogadják a Szuper Kupán. Az ETO a Bajnokok Ligája selejtezőjében szeptember 12-én és 13-án játszik a főtáblára jutásért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.