Már elődöntős Baji Balázs a világbajnokságon

Baji Balázs 110 méter gáton bejutott az elődöntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság szerdai versenynapján.

MTI
2015. 08. 26. 7:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar versenyző idei legjobbjától mindössze egy századdal elmaradva, 13.45 másodperccel ért célba a harmadik előfutamban, amelyből harmadik helyezettként lépett tovább a csütörtöki második körbe. A biztos továbbjutáshoz az első négy között kellett végezni.

A női kalapácsvetés selejtezőjében két magyar szerepelt. Az első csoportban Orbán Éva 64,57 méterrel, a másodikban a még junior korú Gyurátz Réka 68,26-tal végzett, s egyikük eredménye sem volt elég a döntőhöz. A finálés szint 72,50 méter volt, illetve az első tizenkettő között kellett végezni. Gyurátz 19., Orbán 28. lett. A döntőbe utolsóként a fehérorosz Alena Szobaljeva jutott be, 69,86-tal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.