Újra Spanyolországban játszik a magyar sportoló

Hanga Ádám ősztől a Laboral Kutxa Vitoria kosárlabdacsapatát erősíti.

MTI
2015. 08. 22. 5:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 26 éves játékos – akinek az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs 2011-ben lefoglalta a játékjogát – pénteken tájékoztatta az MTI-t pályafutásának folytatásáról.

A szerződésem 2017 nyaráig köt a Laboralhoz. Sokat játszottam tavaly az olasz Avellinóban, a spanyolok az idény végén vissza is rendeltek a rájátszásra. Céljaik vannak velem, nekem pedig az Euroligában, egy év kihagyás után újra heti két meccset fogok játszani. Elmondhatatlanul várom

– jelentette ki, majd a nyárról mesélve felelevenítette, hogy tavaly két bajnokságban játszott, aztán jött a San Antonióval a „mini camp”. Utána pihent, családjával és barátaival töltötte az időt, majd elkezdte az egyéni képzést.

„Ebben a hat hétben erőnléti és labdás edzéseim voltak. Jól sikerültek, úgyhogy várom a kezdést a Laborallal” – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.