A veszprémiek ellenfelénél nincs edzőkérdés

A szombati Veszprém–Flensburg csatán a vendégek egyik legbiztosabb pontja a kispad.

A. A.
2015. 09. 25. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Míg a Veszprém vezetői gőzerővel keresik Carlos Ortega utódát a kispadra, addig a szombati ellenfélnél még öt évvel meghosszabbították Ljubomir Vranjes szerződését a kispadon. A volt svéd irányító így is már öt éve edzi a Flensburgot, és a dán–német határon fekvő kisváros nagy csapatával nagyon sikeres, tavaly erősebb keretű csapatok előtt megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Az új BL-sorozat fő esélyesének a tekintélyes Handball-planet.com szaklap így is inkább a Veszprémet, a címvédő Barcelonát és a világklasszisokat halmozó Paris Saint-Germaint tartja.

Szombaton a Veszprém Arénában a hazaiaknak különösen fontos a győzelem a Flensburg ellen, hogy a csoportban odaérjenek az első két hely valamelyikére, így kedvező ágra kerüljenek a négyes döntő felé vezető úton.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.