Ancelotti Liverpoolban köthet ki

Újra a Premier League-ben dolgozhat a háromszoros BL-győztes olasz szakember.

2015. 09. 23. 19:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Carlo Ancelotti visszatérhet a Premier League-be. A játékosként kétszeres BEK-győztes, edzőként háromszoros Bajnokok Ligája-győztes szakember 2009 és 2011 között dolgozott a Premier League-ben a Chelsea menedzsereként. Az első angliai korszakában bajnokságot és FA-kupát nyert olasz a bajnokságban bukdácsoló Liverpoolnál került szóba.

A Daily Mail szerint már a puhatolózó tárgyaláson is túl vannak a felek, így angol források szerint nem volna meglepő, ha az északír Brendan Rodgerst Ancelotti váltaná az Anfield Roadon.

A Liverpool hat forduló után a tizenharmadik helyen szerénykedik az angol bajnokságban, a listavezető Manchester City kilenc ponttal előzi meg a Mersey-parti csapatot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.