Berki nem lesz ott a szombathelyi Grand Prix-n

Szombathely készen áll a Grand Prix megrendezésére.

MTI
2015. 09. 25. 19:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség (MATSZ) pénteki tájékoztatása szerint így a lólengés olimpiai bajnoka hétvégén a szintén vállsérüléssel bajlódó Kállai Zoltánnal együtt több edzésen és gyógytornán vesz részt a budapesti Tornacsarnokban, mindez pedig azt szolgálja, hogy a Glasgow-ban október 23-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon még jobb formát mutassanak.

Altorjai Sándor, a MATSZ főtitkára arról számolt be, hogy a külföldi delegációk már megérkeztek, és többen túl vannak a pódiumedzésen is, azaz Szombathely készen áll a Grand Prix megrendezésére.

Szombaton 15 órától az egyéni összetettre kerül sor, amely egyben selejtező is a vasárnap szintén 15 órakor kezdődő szerenkénti döntőkre.

Szeptember 24-én számoltunk be róla, hogy bár javult Berki Krisztián egészségi állapota, az indulása még kétséges volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.