Cilic és Gasquet is Budapestre jön

Két sztárjátékos is ott lesz a Tennis Classicson.

MTI
2015. 09. 22. 18:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét színvonalas eseményre készülődhetnek a teniszsport szerelmesei. A Tennis Classics szervezőinek keddi közleménye szerint a tavalyi US Open győztese, az idén az elődöntőig jutó horvát Marin Cilic és a világranglista 11. helyén található, Wimbledonban elődöntőt játszó francia Richard Gasquet is Budapestre érkezik.A népszerű gála idén új lebonyolításban zajlik majd a Papp László Budapest Sportarénában, ugyanis két csapat küzd meg egymással „a sztárok és legendák együtt, egymás ellen” mottójú eseményen. A Cilic Teamben kapott helyet az idén remeklő Babos Tímea, valamint a legendás Goran Ivanisevic, míg a Gasquet Teamben a technikás Richard Gasquet mellett Babos Tímea párostársa, Kristina Mladenovic és a spanyol Sergi Bruguera szerepel majd.A belépőket kedden kezdték árusítani 3000, 5000, 7000, 9000, 12 000 és 16 000 forintos áron.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.