Első vereségét könyvelte el a Fehérvár

A cseh Znojmo otthonában kapott ki 2-1-re.

Lipiczky Ágnes
2015. 09. 20. 21:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyedik helyre csúszott vissza a tabellán a Fehérvár AV19 csapata, miután az Orli Znojmo otthonában 2-1-es vereséget szenvedett. A találkozó meglehetősen kemény küzdelmet hozott, a cseheket kilenc, a Fehérvárt hat alkalommal sújtotta kiállítással a mérkőzést vezető Gebei Péter.A Znojmo első gólját a középső játékrész 52. percében Pucher szerezte, majd Brendan Conolly egyenlített, ám a 36. percben a korábbi fehérvári játékos, Colton Yellow Horn szerezte meg a cseh vezetést, később pedig kiderült, hogy a győztes gólt is egyben.A fehérvári kapuban Hetényi Zoltán 94,7 százalékos hatékonysággal védett (36/38). Rob Pallin, a fehérváriak mestere a mérkőzést követően úgy nyilatkozott, hogy bár csapatának jó a helyzetkidolgozása, mégis kevés gólt lőnek.Négy mérkőzés alatt kilenc gólt jegyezhettek fel Kógerék, ennél mindenképpen eredményesebb játékra van szükség. Például már pénteken, amikor a Vienna Capitals csapatához látogat a Fehérvár AV.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.