Francia és román ellenfelet kaptak a magyar csapatok

A Szolnoki Dózsa-Közgép a CN Marseille, az A-Híd OSC Újbuda pedig a CSM DiGi Oradea együttesével találkozik.

MTI
2015. 09. 22. 13:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Waterpoloworld.com keddi beszámolója szerint mindkét magyar együttes idegenben kezdi párharcát. Az első mérkőzéseket október 3-án, a visszavágókat pedig október 17-én rendezik.Továbbjutása esetén a két magyar csapat azonos csoportban, az B-ben a Pro Recco, a Jug Dubrovnik, a Partizan Beograd és a Galatasaray együttesével szerepel majd együtt. Az A jelű hatosban a ZF-Eger képviseli a magyar színeket, mellette a Barceloneta, az Olimpiakosz, a Wasserfreunde Spandau szerepel ebben a csoportban, s hozzájuk a selejtezőből a Primorje Rijeka és a Hannover, valamint a Jadran Carine Herceg Novi és az Brescia párharcának továbbjutója csatlakozik.A sorozat legjobb hat csapata a BL fináléjában, az úgynevezett Final Six keretében 2016 júniusának első hétvégéjén csap össze az elsőségért Budapesten a házigazda szerepét betöltő Eger biztos részvételével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.