Görbicz góllal tért vissza

Újra a pályán az NB I-ben, csaknem egy év után.

A. A.
2015. 09. 27. 20:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győri Audi ETO 36-19-re győzött Budaörsön, a női kézilabda NB I-ben. Ennek még nincs hírértéke, annak már igen, hogy Görbicz Anita újra játszott, sőt gólt is lőtt.„Izgulni nem izgultam ugyan, de vártam már nagyon, hogy pályára léphessek – mondta a klubja honlapján. – Kíváncsi voltam, milyen újra meccset játszani, és nem BL-mérkőzésen szerettem volna kipróbálni, hol tartok. A mai meccset szerintem végig is bírtam volna, de azért dinamikában, gyorsaságban még érzem, hogy nem vagyok a régi. Azt még nem tudom megmondani, hogy mikor leszek százszázalékos, dolgozom rajta, bízom benne, hogy mielőbb. A közönség fogadtatása nagyon jólesett, már a köszöntésnél, és utána a gólnál is.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.