Kerekes székes vívó-vb: Veres Amarilla bronzérmes kardban

Mező Boglárka és Hajmási Éva holtversenyben lettek tizenharmadikok.

MTI
2015. 09. 20. 21:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 22 éves Veres négy győzelemmel, százszázalékos mérleggel zárta a selejtezőt, a negyeddöntőben lengyel ellenfelét 15-4-re múlta felül, a döntőbe jutásért kínai riválissal találkozott, akitől 15-9-es vereséget szenvedett és ezzel a harmadik helyen végzett – közölte a Magyar Paralimpiai Bizottság.Mező Boglárka és Hajmási Éva holtversenyben lettek tizenharmadikok.Osváth Richárd négy győzelemmel, két vereséggel jutott túl a selejtezőn, a tizenhat közé jutásért ukrán ellenfelet győzött le 15-4-re, a nyolcaddöntőben spanyol riválisnál bizonyult jobbnak 15-8-ra, a negyeddöntőben azonban 15-3-as vereséget szenvedett kínai ellenfelétől és hatodik lett. Tarjányi István a 24., Zsolnay Sándor a 28. helyen végzett.Hétfőn a női kard- és férfitőrcsapatok küzdelmeit rendezik, illetve C kategóriában kerül sor az egyéni tőrversenyekre magyar vívók részvétele nélkül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.