Kikapott a Győr a Bajnokok Ligájában

A fehérorosz Lida 4-3-as győzelmet aratott.

MTI
2015. 09. 29. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győriek Amrani Rahmouni góljával a 6. percben vezetéshez jutottak, a fehérorosz együttes azonban 11 másodperc elteltével egyenlített, majd a 10. perc végén az előnyt is megszerezte.A második félidő harmadik percében Juanra találatával egyenlített a Győr, ám a vendégcsapat nyolc perccel később újfent vezetéshez jutott. Kevesebb mint öt perccel a találkozó vége előtt Dróth Zoltán egyenlített, ám ez nem volt elég a pontszerzésre a győri együttesnek, mivel a fehéroroszok két perc múlva megszerezték a mérkőzés utolsó gólját.Eredmények:6. csoport (Győr), 1. forduló:Lidselmash Lida (fehérorosz)–Győri ETO FC 4-3 (2-1) Nacional Zagreb (horvát)–Baku United (angol) 5-4 (1-2)szerdán játsszák:Lidselmash Lida (fehérorosz)–Baku United (angol) 15.30 Győri ETO FC–Nacional Zagreb (horvát) 17.45pénteken játsszák:Nacional Zagreb (horvát)–Lidselmash Lida (fehérorosz) 16.30 Baku United (angol)–Győri ETO FC 19.00 A csoport első két helyezettje jut a legjobb 16 közé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.