Lázár Bence: Minden fájdalmat vállalok!

Lázár Bence és Hardi Richárd csatája a halálos kórral.

B.M.L.
2015. 09. 21. 13:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportszeretők százezrei szurkolnak most a Ferencváros jégkorongcsapatában játszó Hardi Richárdnak, illetve az Újpest nemrég visszavonult focistájának, Lázár Bencének. Mindkét fiatal súlyos beteg: a mindössze 22 éves hokisnál nyirokcsomórákot diagnosztizáltak az orvosok, míg a 24 éves egykori labdarúgónál leukémiát állapítottak meg. Mindkét sportoló kezelése folyamatban van.

Hardi Richárd esetében non-Hodgkin-linfómára gyanakodnak az orvosok, és rövidesen átesik az első kemoterápiás kezelésen.

Jelenleg folynak a vizsgálatok, sajnos még nincs 100 százalékos eredmény. A jövő hétre várható a végleges eredmény. Vettek le csontvelőmintát, arra várunk most. Remélem, a jövő héten már el tudják kezdeni a kezelést, azt már mondták, hogy kemoterápia lesz” – jelentette ki Hardi a Jégkorongblog.hu hírportálnak.

Lázár Bencét a Szent László-kórházban kezelik, miután pár hete kiderült, leukémiában szenved. A visszavonulását követően a Sport TV szakkommentátoraként dolgozott, ám most minden erejével a gyógyulására koncentrál.

„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar” – posztolta ki saját Instagram-oldalára az egykori csatár.

Szerkesztőségünk valamennyi tagja mielőbbi gyógyulást kíván Richárdnak és Bencének!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.