Mennyi az annyi? Már lehet jegyet venni a görög meccsre

Elkezdődött a belépőjegyek árusítása az utolsó, görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőjére.

MTI
2015. 09. 25. 14:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint a jegyekre váltható utalványokat péntek 12 órától lehet megvásárolni 3500 forintos egységáron, interneten a Meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig a Ticket Express három budapesti és többi vidéki irodájában a személyes adatok megadásával, szurkolói kártyával és anélkül. Az utalványokat október 1. és 9. között lehet jegyekre váltani az igazoló iratok bemutatása mellett a Ticket Express Syma jegyirodában, hétköznap 10 és 17 óra között.A mérkőzés napján a találkozónak otthont adó Karaiszkakisz Stadion vendégszektorának jegypénztárában átvételi pont nyílik, itt szintén belépőkre lehet váltani az utalványokat útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal. „A Feröer elleni, október 8-i, hazai selejtezőre az UEFA zártkapus büntetést szabott ki, azonban a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbezett az ítélet ellen. Amennyiben az európai szövetség másodfokon megerősíti a büntetést, az MLSZ haladéktalanul megkezdi korábban megvásárolt jegyek árának visszatérítését” – áll a közleményben. A magyar válogatott jelenleg a pótselejtezőt érő harmadik helyen áll az F csoportban, de még van esély a biztos részvételt jelentő első két hely megszerzésére is, illetve a csapat lehet még legjobb csoportharmadik, amely szintén Eb-részvételt eredményezne.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.