Rossi: Ennyi volt bennem

Még mindig vezet összetettben a tizedik vb-címére hajtó Doctor.

B.M.L.
2015. 09. 28. 20:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei Moto GP vb-harca mintha másolná a Forma–1-t. Amíg a száguldó cirkuszban a Mercedes két pilótája, Lewis Hamilton és Nico Rosberg vív ádáz harcot a vb-címért, addig a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában a Yamaha két versenyzője csatázik az összetett elsőségért. Ebben a küzdelemben jelenleg a kilencszeres világbajnok, a sportág élő legendája, Valentino Rossi áll jobban, aki jelenleg 14 ponttal vezet spanyol riválisa előtt. Egyelőre megjósolhatatlan, melyikük szerez év végén vb-címet, ám Lorenzo az elmúlt hétvégén simán legyőzte a Doctor becenévre hallgató olaszt, aki ráadásul egy gyönyörű, kanyarokon át tartó küzdelem után még a hondás Dani Pedrosától is kikapott.„Úgy gondolom, ha egy ilyen csatát elveszítesz, az bizonyos szempontból mindig rossz érzés. Nagyon élveztem az egészet, ráadásul ez volt az eddigi legjobb aragóni versenyem. Őszintén be kell vallanom, hogy nem voltam elég gyors ahhoz, hogy legyőzzem Danit. Ezt nagyon sajnálom, mert a harmadik hellyel veszítettem pár pontot összetettbeli előnyömből. Ezzel együtt bízom abban, hogy sikerül a tizedik világbajnoki címemet megszereznem a szezon végén” – jelentette ki Rossi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.