Várja a jó ingert

Új vívóedzővel készül a kiváló magyar öttusázó.

Lipiczky Ágnes
2015. 09. 30. 7:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nyomasztja, hogy nem sikerült már ebben az idényben megszereznie az olimpiai kvótát? – kérdeztük a Londonban olimpiai bronzérmes Marosi Ádámot.– Nem érzem nyomasztónak, de kétségtelen, hogy fel kell készülnöm egy stresszesebb 2016-ra. Sajnos az idei év elúszott, nem úgy sikerült, ahogyan megálmodtam magamnak. A kvóta nem jött össze, és jövőre kettő az egyben feladat vár rám, mert nemcsak a kvótát szeretném megszerezni, de én akarok indulni az olimpián is. London előtt már a 2011-es világbajnokságon sikerült biztosítani a helyemet, és mondhatni hátradőlve készülhettem a játékokra. Már ha egy olimpiai felkészülést lehet kényelmesen, hátradőlve végigcsinálni

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.