2–1-re kikaptak a miskolci medvék a Mogo Rigától

A DVTK hokisai nagy csatában maradtak alul a lett riválissal szemben.

MTI
2015. 10. 23. 21:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar bajnok együttes a második harmad elején vezetéshez jutott, ám a rivális gyorsan fordított. A miskolciak a folytatásban mindent megpróbáltak, a harmadik játékrészben 18-szor ütöttek kapura, ám nem tudtak gólt szerezni.

A csoport másik mérkőzésén a szlovén Jesenice két góllal nyert a spanyol Jaca ellen.

A második számú európai kupasorozatban jelenleg még 14 csapat érdekelt, közülük nyolcan két négyes csoportban küzdenek most a hétvégén. Mindkét kvartettből az elsők jutnak tovább, s csatlakoznak a második csoportkörben biztosan érdekelt hat együtteshez.

A miskolci kvartettből továbbjutó gárda november 22–24-én az olaszországi Asiagóban a helyi klub, valamint a kazah Jertisz Pavlodar és a dán Herning Blue Fox ellen szerepelhet.

Eredmények (a nemzetközi szövetség honlapja szerint):
DVTK Jegesmedvék–Mogo Riga (lett) 1–2 (0–0, 1–2, 0–0)
Acroni Jesenice (szlovén)–CH Jaca (spanyol) 3–1 (1–0, 2–1, 0–0)

szombaton játsszák:
Mogo Riga–CH Jaca 15.30
Acroni Jesenice–DVTK Jegesmedvék 19.00

vasárnap játsszák:
Mogo Riga–Acroni Jesenice 15.30
CH Jaca–DVTK Jegesmedvék 19.00

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.