Berki Bukarestben már tornázik

Olimpiai bajnokunk meggyógyult, ő is részt vesz a hétvégi válogatott-találkozón.

Lipiczky Ágnes
2015. 10. 01. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közeledik az október végi glasgow-i olimpiai kvalifikációs világbajnokság rajtja, a felkészülés részeként pedig férficsapatunk szombaton Bukarestben a román, a norvég és a spanyol válogatott társaságában nemzetközi csapatversenyen szerepel. Kovács István szövetségi kapitány a Berki Krisztián, Hidvégi Vid, Szabó Nándor, Babos Ádám, Vágner Levente, Dudás Norbert, Vecsernyés Dávid és Vlacsil Attila alkotta kerettel utazik a hétvégi viadalra. Berki, akinek a válla már sokkal jobban van, egy könnyített, 6,7-es kiindulópontú gyakorlattal lép majd a bírók elé.

„Berki Krisztián napról napra jobb formát mutat, most már különösebb fájdalom nélkül a gyakorlatot is végigcsinálta az edzésen” – árulta el a versenyző edzője, Kovács István, aki a glasgow-i világbajnokságon szereplő magyar csapatot a bukaresti viadal után jelöli ki. Az eddigi két vb-válogató alapján az már eldőlt, hogy Babos Ádám és a második helyezett Dudás Norbert biztosan utazik a vb-re.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.