Elkapkodták az összes jegyet a magyar–norvégra

„Álljunk egy emberként a csapat mögé, ahogy a szurkolók tették, akik megint minden jegyet megvettek.”

MTI
2015. 10. 28. 9:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Álljunk egy emberként a csapat mögé, ahogy a szurkolók tették, akik megint minden jegyet megvettek” – mondta szerdán Csányi Sándor elnök a magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldalán.

A magyar válogatott november 12-én, Oslóban játssza a párharc első mérkőzését, majd három nappal később a Groupama Arénában lesz a visszavágó. Mindkét mérkőzés 20.45-kor kezdődik.

Bernd Storck szövetségi kapitány a tervek szerint szerdán jelöli ki keretét az Eb-részvételről döntő két meccsre. Csapata Észak-Írország és Románia mögött szerezte meg a harmadik, pótselejtezőt érő helyet a csoportjában.

A nemzeti együttes az 1986-os világbajnokság óta először vehetne részt nagy nemzetközi tornán, az Eb-re pedig története során harmadszor juthat ki. A csapat legutóbb 1972-ben szerepelt a kontinensviadalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.