Pars harapni fog

Pars Krisztián reméli, ellenfele nem vár tőle semmit.

2015. 10. 03. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár Pars Krisztián híres a jó technikájáról, amelyet még Németh Páltól tanult, és a helyes kalapácslengetés sok sérüléstől megvédi, így is mindig vannak problémái. Előbb a combja, majd a dereka miatt nem tudott idén 80 méter fölé jutni olimpiai bajnokunk, lemaradt a világbajnoki dobogóról, de készül az új évre. Előbb azonban infúziós kezeléseket kap majd a gerincbántalmaira.

„Decemberig szabadságoltam magamat, akkor viszont úgy kezdek majd a kemény munkába, hogy előtte egy kis futással és kondizással felébresztem téli álmából a szervezetemet. A szokásos vagy inkább szükséges három hónapos pihenés után fél évig úgyis csak edzeni és edzeni fogok. Az Európa-bajnokságon és az olimpián is az első helyem megvédésére készülök, és úgy lenne jó, ha jövőre megint 15-20 versenyen hagyna indulni a szervezetem – mondta a Telekom Sporthír Szolgálatnak Pars Krisztián. – Ha újra úgy dobok, mint 2014-ben a zürichi Európa-bajnokságon, ahol 82.69 méteres egyéni csúccsal lettem aranyérmes, tőlem Fajdek táltosként is érkezhet, forrni fog a vérem, és harapni fogok. Higgye csak azt a lengyel fiú, hogy engem már le lehet írni, és akkor még nagyobb lesz a meglepetése, amikor Rióban ennek éppen az ellenkezőjét fogja tapasztalni. Minden azon múlik, hogy milyen gyorsan találok rá újra az ideális technikára. Ha időben, akkor az lesz az én legjobb gyógyszerem a derékfájásomra.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.