Bátori Bence: A maximum is kevés lehet

Szerdán folytatódik a férfivízilabda-Bajnokok Ligája főtáblás küzdelme.

Lipiczky Ágnes
2015. 11. 10. 19:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Már Szolnokon vagyunk, éppen most fejeztük be a videózást. Megnéztünk a Szolnok hétvégi meccsét az Eger ellen, és a Fradi elleni mérkőzésünk hibáit is kielemeztük – mondta az MNO-nak Bátori Bence, aki mostanában hátán viszi a csapatát, amire nagy szükség is van, hiszen centerposzton ínség van az OSC-nél, sérülés miatt Német Toni nem tud játszani a Szolnok ellen. – Bravúrok kellenek szerdán, még az is lehet, hogy a maximum is kevés lesz tőlünk. Természetesen szükség lesz kiemelkedő egyéni teljesítményekre, de leginkább arra, hogy csapatként összedolgozzunk, segítsük egymást.

Hogy miként lehet készülni a hétvégi Szolnok–Eger meccsen látványos védéseivel kiemelkedő válogatott kapus, Nagy Viktor ellen?

– Nem is biztos, hogy Nagy Viktor véd, előfordulhat, hogy Decker Attila. Mindkét kapus más stílust képvisel, így ennek megfelelően kell majd készülnünk – tette hozzá Bátori Bence.

– Hogy képes leszek-e az Eger ellen nyújtott formámra? Ugyanúgy készülök minden mérkőzésre, de az adott meccs hangulata adja meg számomra is a tüzet, ugyanakkor az a típusú játékos vagyok, aki minden mérkőzés előtt megtalálja a maga kihívását, motivációját – árulta el az MNO-nak Nagy Viktor, aki szerint a BL-ben nagy a tét, így fontos minden pont a csapata számára.

A másik hatos csoportban szereplő s mint leendő rendező eleve továbbjutó Eger Horvátországban próbálhat javítani a bizonyítványán. Az első mérkőzését ugyanis idehaza nem tudta megnyerni, 8-8-ra végzett a görög Olympiakosszal. Újabb fellépése azonban semmivel sem ígérkezik könnyebbnek, mivel idegen környezetben, az egyik legjobb horvát csapatnak számító Primorje Rijeka vár rá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.