Három veszprémi került az elit klubba

Magyarokra is lehet szavazni a világ legjobbjai között.

A. A.
2015. 11. 11. 6:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportág szakmai fóruma csaknem harminc ország sportújságírójának véleménye alapján összeállított egy listát, amelyen posztonként mindössze négy játékos szerepel.

Ebbe az elit társaságba került be balátlövőként Momir Ilic, jobbátlövőként Nagy László, beállóként Renato Sulic, akik valamennyien a Bajnokok Ligája-döntős Veszprémben keresik a kenyerüket. Ilic riválisa többek között a Párizsban játszó Mikkel Hansen, Nagy Lászlóé a volt veszprémi, most barcelonai Kiril Lazarov, Sulicé pedig a szintén barcelonai Cedric Sorhaindo.

Sterbik Árpád, a Veszprém korábbi vajdasági kapusa is listára került, ahogy Dean Bombac, a Mol-Pick Szeged jelenlegi irányítója. A honlapon december 3-ig várják a szurkolói szavazatokat, amelyeket az újságírók szavazata mellett szintén figyelembe vesznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.