időjárás 11°C Brúnó , Renáta 2022. október 6.
logo

Karácsony beismerte, szemétkáosz fenyeget Budapesten

Vettel: Kit izgatnak a rajtrácsfiúk?

B.M.L.
2015.11.12. 20:08

Monaco után Interlagosban is férfiak tarthatják a táblákat.

Ha már mindkét vb-cím gazdára talált az idén, a hétvégi Brazil Nagydíj szervezői ennek ellenére úgy vélték, mindenképpen szeretnék emlékezetessé tenni a futamukat. Úgy döntöttek, hogy a nemek egyenlőségéért is harcba kell ezért indulniuk, így vasárnap a rajtrácson sokszor megcsodált gyönyörű hölgyek helyett ismét lehetőséget adnak a Monacóból már ismert rajtrácsfiúknak. Igaz, most nem a teljes hölgykoszorút cserélik le, a mezőny szerencsésebb fele továbbra is gyönyörködhet a szexi brazil modellekben, míg a pechesebbek előtt férfiak tartják majd a táblákat.

– Szeretnénk visszatükrözni a népünk modern gondolkodásmódját. Brazíliának haladnia kell a korral – a Forma–1-es rajtfelállás tekintetében is – fogalmazott a brazil Globó kérdésére a szervező Marcelo Peixoto.

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel teljesen kiakadt ezen.

– Kimész, aztán George és Dave mögé kell beállnod? Miért van ez így? Beszélnem kell Bernie-vel erről, mert ezen a leghamarabb változtatni kell. Egyáltalán nem élveztem már Monacóban sem a gyönyörű srácok látványát Azt hiszem, a Forma–1-nek változtatnia kell néhány dolgon, de ez pont nem tartozik ezek közé – panaszkodott Vettel a BBC riporterének.

Nos, nem kellett sokáig várnia Ecclestone válaszára, aki szerint nincs semmi baj abban, ha a fiúk és lányok együtt dolgoznak a rajtceremónián.

– Nem vagyok nagy híve a demokráciának, de az jó, hogy a rajtrácson fiúk és lányok is lesznek egyszerre – nyilatkozta Bernie Ecclestone a Globó újságírójának.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.