Vettel: Kit izgatnak a rajtrácsfiúk?

Monaco után Interlagosban is férfiak tarthatják a táblákat.

B.M.L.
2015. 11. 12. 20:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha már mindkét vb-cím gazdára talált az idén, a hétvégi Brazil Nagydíj szervezői ennek ellenére úgy vélték, mindenképpen szeretnék emlékezetessé tenni a futamukat. Úgy döntöttek, hogy a nemek egyenlőségéért is harcba kell ezért indulniuk, így vasárnap a rajtrácson sokszor megcsodált gyönyörű hölgyek helyett ismét lehetőséget adnak a Monacóból már ismert rajtrácsfiúknak. Igaz, most nem a teljes hölgykoszorút cserélik le, a mezőny szerencsésebb fele továbbra is gyönyörködhet a szexi brazil modellekben, míg a pechesebbek előtt férfiak tartják majd a táblákat.

– Szeretnénk visszatükrözni a népünk modern gondolkodásmódját. Brazíliának haladnia kell a korral – a Forma–1-es rajtfelállás tekintetében is – fogalmazott a brazil Globó kérdésére a szervező Marcelo Peixoto.

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel teljesen kiakadt ezen.

– Kimész, aztán George és Dave mögé kell beállnod? Miért van ez így? Beszélnem kell Bernie-vel erről, mert ezen a leghamarabb változtatni kell. Egyáltalán nem élveztem már Monacóban sem a gyönyörű srácok látványát Azt hiszem, a Forma–1-nek változtatnia kell néhány dolgon, de ez pont nem tartozik ezek közé – panaszkodott Vettel a BBC riporterének.

Nos, nem kellett sokáig várnia Ecclestone válaszára, aki szerint nincs semmi baj abban, ha a fiúk és lányok együtt dolgoznak a rajtceremónián.

– Nem vagyok nagy híve a demokráciának, de az jó, hogy a rajtrácson fiúk és lányok is lesznek egyszerre – nyilatkozta Bernie Ecclestone a Globó újságírójának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.