Hamiltont a zene élteti

Az F1 háromszoros világbajnoka 37 éves korában akar visszavonulni, és már van terve a jövőre nézve.

B.M.L.
2015. 12. 15. 17:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába ért véget a 2015-ös Forma–1-es idény, a sportág jelenlegi királya, a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton továbbra sem képes leállni. Jelenleg az Egyesült Államokban múlatja az időt, ahol ha éppen nem bulizik, akkor különböző showműsorokban lép fel. Legutóbb a CBS csatornán adott egy 60 perces interjút, ahol a műsorvezető Charlie Rose-nak beszélt a jövőjéről.

„Már harminc éves vagyok, és vannak céljaim a versenypályán kívül is. Jelenleg úgy vélem, 37 évesen befejezem a versenyzést, és más irányba terelem majd az életem. Megtanultam bizonyos hangszereken játszani, így nem áll messze tőlem, hogy a zenei világban is karriert építsek magamnak, hiszen a zene gyerekkorom óta a szenvedélyem. Tizenhárom voltam, amikor megtanultam például gitározni, és nem titok, manapság, ha éppen nem versenyen vagyok, egyre többször vagyok stúdióban, ahol a saját dalaimat veszem fel. Itt végre teljesen önmagam lehetek” – jelentette ki Hamilton, aki a műsorban pár dalát be is mutatta.

Ha megjelenik első lemeze, akkor csatlakozik a másik extravagáns F1-es világbajnokhoz, Jacques Villeneuve-höz, aki pár éve jelentette meg saját albumát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.