Túl van a műtéten Tomori Zsuzsanna

Sikeres műtéten van túl Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC balátlövője – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Tuser Krisztián
2015. 12. 17. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Dr. Balogh Péter beszámolója szerint a mai műtét során az előzetes diagnózis igazolódott be. Az elszakadt elülső keresztszalagot pótolta Zsuzsi térdében, minden más rendben zajlott. Zsuzsi jól van, hamarosan elhagyja a kórházat, és otthon folytatja a lábadozást.

Közben Görbicz Anita is megkapta a térdrögzítőt, amelyet állandóan viselnie kell, tehát remélhetőleg ő is a gyógyulás útjára lépett.

Zsuzsi, Görbe, mielőbbi felépülést, várunk Benneteket vissza a csapatba!”

– olvasható a győri klub közleményében.

Ismert: a női válogatott egy góllal (24–23) kikapott Lengyelország válogatottjától az olimpiai kvalifikáció szempontjából sorsdöntő mérkőzésen. A találkozón Tomori Zsuzsanna súlyos sérülést szenvedett.

A norvég, a román, a holland és a lengyel válogatott jutott be a dániai női kézilabda-világbajnokság pénteki elődöntőjébe.

Két feltétel esetén lehetünk ott az olimpiai selejtezőtornán:

– Norvégia megnyeri a világbajnokságot (a spanyolok kapják az Európa-bajnoki kvótát)
– és Montenegró, valamint Franciaország az első hét hely valamelyikén végez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.