A MOB elnöke rendezné Hosszú és Gyárfás vitáját

Borkai szeretné egy asztalhoz ültetni a feleket.

MTI
2016. 01. 11. 21:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Siklós Erik, a MOB marketing- és kommunikációs igazgatója az M4 Sport csatorna Sport7fő című műsorában elmondta, egyeztetett Borkai Zsolt elnökkel és Szabó Bence főtitkárral, ennek megfelelően került ki a MOB honlapjára a szervezet hivatalos álláspontja. Hozzátette: a MOB érzi a felelősséget, és ahogy korábban is történtek háttéregyeztetések, mind a két féllel folyamatosan egyeztet, hogy minél hamarabb nyugvópontra jusson az ügy. Siklós Erik hangsúlyozta, a MOB – a NOB szabályának megfelelően – továbbra is minden támogatást megad a többszörös világ- és Európa-bajnok úszónak.

Hosszú Katinka először karácsony előtt tartott sajtótájékoztatót, amelyen kifejtette, hogy elégedetlen a Magyar Úszó Szövetség teljesítményével és hozzáállásával. Kritikáit múlt szerdán, ugyancsak sajtótájékoztatón megismételte, egyben kijelentette: nem fogadja el azt a szerződést, amelyet a szövetség ajánlott számára decemberben. A szerdai sajtóeseményre Kiss László is elment, ám utána hiába próbált beszélni az úszóval, Hosszú elhagyta a helyiséget. A kapitány az ügy folyományaként csütörtökön lemondott posztjáról, de vasárnap Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök közölte, hogy meggondolta magát a szakember és folytatja a munkát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.