Mike Tyson: Fury a legjobb

A korábbi nehézsúlyú világbajnok szerint a veretlen brit a profi bunyó új királya.

B.M.L.
2016. 01. 12. 14:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, a brit Tyson Fury végleg beírta magát a profi ökölvívás történelemkönyvébe a tavaly november 25-i, Vlagyimir Klicsko felett aratott győzelmével. Lassan mindenki elismeri a tudását, ám most a királykategória korábbi vitathatatlan bajnoka, minden idők legfiatalabb nehézsúlyú uralkodója, Mike Tyson jelentette ki róla, ő a profi bunyó legújabb királya.

„Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy a nehézsúly új királyát rólam nevezték el. Higgyék el, megérdemelten lett bajnok. Lehet rajta viccelni, nevetni a beszólásain, de azt tudomásul kell venni, az én uralkodásom után ő a legjobb nehézsúlyú világbajnok. Ő a király, és mindegy, hogy ki, mit mond róla. Bevallom, az egóm az egekben van, hogy az én nevemmel futott be – jelentette ki a skysports.com portálnak Mike Tyson.

Tyson Fury tavaly pontozással verte a 9 éve világbajnok Vlagyimir Klicskót. Ki ez a kissé ijesztő kinézetű, nagyhangú óriás? Olvassa el lapunk portréját a nehézsúly királyáról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.