Sífutással készült Vajda Attila

Az ausztriai Ramsauban sífutó táborozáson vett részt olimpiai bajnok kenusunk.

Lipiczky Ágnes
2016. 01. 18. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vajda Attila rendkívül élvezte a téli kenus felkészülés monotóniáját megtörő havas edzéseket. „Még sosem voltam sífutó táborban, és nagyon jól éreztem magam. Sikerült egy másik mozgásformát megismernem, nem volt könnyű, de egész gyorsan alkalmazkodtam a körülményekhez.” A versenyző bár a helyes technikát nem sajátította el, nagyon hasznosnak ítélte ezt a néhány napot.

„Naponta húsz-huszonöt kilométereket futottam, ami rendesen elfárasztott, de érzem, hogy van eredménye. Volt egy nap, amikor együtt tudtam edzeni a szlovák kajakválogatott tagjaival, ami szintén jó programnak bizonyult” – mondta Vajda.

A sportoló hétfőtől már Szegeden edz, majd két hétre Tatára utazik. Tavaszi vizes táborát ismét Portugáliába szervezte meg, február 14-én utazik el a Nelo cég vizes központjába.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.