Fury: Verekedésben is jobb vagyok!

Július 9-én a brit világbajnok más stílusban akarja móresre tanítani Klicskót.

B.M.L.
2016. 04. 14. 17:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly novemberben egy meglehetősen unalmas meccsen győzte le a nehézsúly sokszorosan megkoronázott királyát Tyson Fury. A nagyszájú brit simán kipontozta Vlagyimir Klicskót, aki egyszerűen tanácstalan volt Fury harcmodorával szemben. A felek immár a visszavágóra készülnek, hiszen július 9-én, Manchesterben újra összecsapnak egymással. Fury máris megkezdte a verbális hadviselést és bejelentette, nyáron egy egészen más stílusban fogja legyőzni riválisát.

– Most már elárulhatom, számunkra az volt a legfontosabb, hogy elhozzuk Angliába a visszavágót. Ez megvan, és annyit ígérhetek, ezúttal teljesen más felfogásban lépek majd ringbe Wlad ellen. Nem táncikálunk, hanem beleállunk az ütésváltásokba, hogy megtanulja, verekedésben is én vagyok a jobb. Higgyék el nekem, én vagyok az egyetlen, aki le tudja győzni őt, mert amit én tudok a ringben, arra nem sok embernek van ellenszere. Sokkal izgalmasabb meccset vívunk majd, mindenki igazi harcot láthat, természetesen sima Fury-sikerrel – jelentette ki a BBC-nek a WBA, WBO és IBO szervezetek nehézsúlyú világbajnoka.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.