Eldőlt: Rafael Nadal nem lesz ott Wimbledonban

A spanyol kétszer, 2008-ban és 2010-ben nyert Wimbledonban, 2009-ben sérülés miatt hagyta ki a viadalt.

B.M.L.
2016. 06. 10. 8:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tizennégyszeres Grand Slam-bajnok spanyol remek formában érkezett Párizsba, és a Roland Garroson két fordulón keresztül hibátlan teljesítményt nyújtott. Aztán váratlanul bejelentette, visszalép a csuklósérülése miatt.

Nadal egyébként kétszer, 2008-ban és 2010-ben nyert Wimbledonban, 2009-ben szintén sérülés miatt hagyta ki a viadalt.

– Szomorú vagyok, mert nem tudok játszani Wimbledonban. Beszéltem az orvosaimmal, és megkaptam az utolsó orvosi vizsgálat eredményeit, ami alapján még két hétig szó sem lehet a teniszről, és utána is csak fokozatosan terhelhetem ismét a csuklómat. Sajnos újfent több idő kell ahhoz, hogy tökéletesen felépüljek – írta ki közösségi oldalára Nadal, aki abban azért bízik, hogy a riói olimpiára egészséges lesz, mert ő vinné a spanyolok zászlaját a megnyitón.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.