Brutális bukás a GP3 futamán

A Jenzer Motorsport pilótája, Akas Nandy a Forma-1 egyik betétfutamán, a Hungaroringen hatalmasat bukott.

B.M.L.
2016. 07. 24. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vélhetően senki sem ilyen látványosságra gondolt, amikor a szép jelenetekben reménykedve kilátogatott a Hungaroringre, a 31. Formula–1 Magyar Nagydíj mai eseményeire. Rögtön az első versenyen ugyanis a egy hatalmas bukás borzolta a kedélyeket. Történt, hogy az F1 egyik betétsorozatának, a GP3-nak a futamán a Jenzer Motorsport 20 éves pilótája, Akash Nandy nem sokkal a rajt után hatalmasat bukott. A nagy helyezkedésben az egyik versenyző hátulról belement Nandy autójába, amely az ütközés következtében elveszítette hátsó szárnyát, irányíthatatlanná vált, nekicsúszott a szalagkorlátnak, majd a nézők nagy döbbenetére többször megpördült. A pilóta végül fejtetőn fejezte be vérfagyasztó balesetét.

A futamot természetesen azonnal megszakították. Szerencsére a fiatal versenyző saját lábán szállt ki a roncsból, igaz, amíg megtett pár métert az orvosi kocsiig, bizony támogatni kellett. Az első hírek szerint Nandy megúszta súlyosabb sérülések nélkül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.