Elkészültek az olimpia hivatalos labdái

A szervezők bemutatták a szórakoztatásra szolgáló „Olympic Bouleavardot” is.

MNO
2016. 07. 27. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brazil fővárosban, Rio de Janeiróban rendezett 2016-os olimpia a sport mellett természetesen a nézők szórakoztatásáról is szól. A Brazíliába látogatóknak készült el az úgynevezett Olympic Boulevard, amelynek ugyan átadására még kicsit várni, de a helyi önkormányzat fontos információkat és képeket is megosztott róla – írja a Mob.hu

A szervezők a Porto Maravilha kikötői körzetét újították fel, ahol három nagy színpad áll majd, amelyeken természetesen koncerteket rendeznek. A szórakozásnak helyet adó sugárúton több mint 230 utcai művész lép fel, a látogatók óriáskivetítőkön nézhetik az eseményeket, emellett minden este a nap zárásaként tűzijátékkal szórakoztatják a nagyérdeműt.

A szervezők bemutatták a játékok hivatalos labdáit is. A golf- és a kézilabda sárga, zöld Rio 2016 felirattal, a barna kosárlabda is a brazil nemzeti színeket hordozza az oldalán, ahogyan a rögbi és a labdarúgás játékszere.

Aki esetleg keresné a vízilabdát, a röplabdát és a teniszlabdát, ne tegye, azt majd később mutatják be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.