Lengyel ellenfelet kapott a fehérvári csapat

Az Európai Kézilabda-szövetség bécsi központjában készítették el az első és a második forduló párosítását.

MTI
2016. 07. 19. 14:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Kézilabda-szövetség bécsi központjában kedden készítették el az első és a második forduló párosítását, a Csurgó továbbjutása esetén a bajnokok ligája második sorszámú selejtezőtornájának negyedik helyezettjével játszik majd, a Fehérvár a román HCM Romannal kerülhet össze.

A férfiaknál a Balatonfüred csak a második fordulóban csatlakozik a mezőnyhöz, a Balaton-partiak a macedón RK Prilep és a svájci Pfadi Winterthur párharcának győztesével találkoznak.

A nőknél az Érd és a Debrecen is pihen az első fordulóban, a másodikban előbbi a francia Issy Paris Hand és a svájci LC Brühl párharcának továbbjutójával, utóbbi pedig a szintén francia Nantes és a portugál Alavarium összecsapásának győztesével mérkőzik meg.

A női címvédő Dunaújváros a novemberi harmadik fordulóban lesz majd csak érdekelt, akárcsak a férfiaknál a Tatabánya.

A férfiaknál az első fordulóban szeptember 3–4-én rendezik az első mérkőzéseket, a visszavágókat pedig egy héttel később. A második forduló október 8–9-én és 15–16-án esedékes.

A nőknél az első forduló első mérkőzéseit szeptember 10–11-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A második fordulós mérkőzésekre október 15–16-án, valamint egy héttel később kerül sor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.