Pacquiao visszatér

A filippínó klasszis a szenátusi munkái után október végén vagy november elején Las Vegasban lépne ringbe.

B.M.L.
2016. 07. 13. 19:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokan kételkedtek abban, hogy a 37 éves, még ereje teljében lévő, ám a csúcsformáján már túlhaladott Manny Pacquiao valóban abbahagyja a profi ökölvívói pályafutását, miután április 10-én legyőzte az amerikai Timothy Bradleyt. A Fülöp-szigeteken a szenátusba is beválasztott világklasszis bunyós visszatérése a ringbe állandóan napirenden volt, és úgy tűnik, ősszel ismét megcsodálhatjuk a szorítóban kivételes képességeit.

– Manny vissza akar és biztosan tudom, hogy vissza is fog térni. Egyetlen problémája az, hogy a Fülöp-szigeteki szenátus éppen az október 15-re tervezett visszatérése időpontjában szavaz az ország költségvetéséről, és neki ott a helye. Ennek megfelelően október 29-re vagy november 5-re keresünk ellenfelet a visszatérő összecsapásához. Bárki lehet a ring másik sarkában, de ahhoz ragaszkodunk, hogy Las Vegasban legyen a mérkőzés – árulta el Bob Arum, a filippínó világklasszis menedzsere.

Pacquiao egyébként nem csinál abból titkot, hogy számára már a politikai szerepvállalás az elsődleges, ám a boksz, az edzések és a nagy meccsek hangulata az, ami igazából hiányzik neki, ami oldja a felgyülemlett stresszt. Egyelőre arról nincs hír, hogy melyik súlycsoportban térne vissza, illetve az sem tisztázott, hogy címmeccsen vagy egy felhozó csatában láthatná őt újra a közönség.

A leendő ellenfelei között emlegetik a WBO váltósúlyú világbajnokát, Jessie Vargast, Danny Garcíát valamint Adrien Bronert is

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.