Továbbra is titok Schumacher állapota

A korábbi hétszeres világbajnok menedzsere, Sabine Kehm közölte, bonyolult a sérült német pilóta állapota.

B.M.L.
2016. 07. 07. 10:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már három hét sincs a Michael Schumacher tiszteletére rendezendő jótékonysági labdarúgó-mérkőzésig, amelyen a mainzi Coface Arenában pályára lép a Sebastian Vettel vezette Nazionale di Piloti – soraiban Fernando Alonso, Felipe Massa, Daniel Ricciardo, Nico Hülkenberg és Mika Häkkinen –, valamint a kosaras Dirk Nowitzki vezette sztárválogatott. A július 27-i összecsapáson egyébként sajnos Michael Schumacher nem lesz jelen, és az eseményt felvezető sajtótájékoztatón a német pilóta menedzsere, Sabine Kehm továbbra sem volt hajlandó semmit mondani a két és fél esztendeje súlyos síbalesetet szenvedő korábbi versenyző állapotáról.

– Mindenki tudja, hogy nem mondhatunk és nem is akarunk mondani semmit az állapotáról. Egy biztos, Michael nem tűnhet el a nemzetközi sportvilág történelméből, de jelenleg egyszerűen olyan bonyolult a helyzete, hogy a család nem szeretne nyilatkozni, mert védelmezni akarja a magánszférájukat. Úgy véljük, még akkor is a sportpályafutásáról kéne beszélnünk és nem a balesetéről, ha ő nem lehet itt közöttünk. Szeretnénk sok mindent az ő céljainak megfelelően továbbvinni – jelentette ki Sabine Kehm.

Arról egyébként nincs hír, hogy a felesége, Corinna illetve az F4-ben egyre nagyobb sikereket arató fia, Mick Schumacher ne menne el Mainzba. Utóbbi esetében szárnyra kaptak olyan sajtóhírek is, ha ott lesz, pályára is lép édesapja tiszteletére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.