Gerelyhajítóként lőtt gólt az orosz hokis

Az AK Barsz Kazany csapat tartott bemutatót múlt pénteken, Vlagyimir Tkacsjov pedig trükkös büntetőt lőtt.

FB
2016. 08. 01. 21:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyár nem túl eseménydús hokiszempontból: ugyan az átigazolási szezon mindenütt dübörög, a jégen nem sok minden történik edzőtáborokon kívül.

A posztszovjet térség hokiligájában, a KHL-ben szereplő AK Barsz Kazany múlt pénteken bemutatta keretét, a játékosok a jégen is számot adhattak tudásukról – írja a kanadai TSN sportportál. Itt lőtte az alábbi büntetőt Vlagyimir Tkacsjov: a hokis felvette ütőjére a korongot, majd az egészet behajította a kapus fölött a hálóba.

Ugyan ez nem lenne szabályosan elvégzett büntető egy meccsen, meg kell dicsérni Tkacsjov kreativitását – érvel a TSN. Igaz, az eljárás inkább tűnik balesetveszélyesnek, mint menőnek…

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.