Nagy Lászlóék nélkül is 23 gólos különbség

Tíz magyar játékos is szerepet kapott a BL-döntős csapatban. Nagy és Mikler nem volt köztük.

A. A.
2016. 08. 30. 19:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A SEHA-liga hétvégi rajtjára címvédőként készül a Telekom Veszprém, amely a bajnokságot is megnyerte tavasszal, a legutóbbi két szezonban pedig BL-döntőt játszott. A gárda a 2016–17-es szezonban visszatért az NB I alapszakaszába, és magyar játékosok sorát is bevetette a Balmazújváros ellen. A 40-17-re megnyert meccsen honfitársaink közül Ancsin Gábor, Gyene Norbert, Ligetvári Patrik és Füzi Dániel sem hibázott lövést, előbbiek négyből négyszer találtak be, Füzi háromból háromszor.

Alilovic párjaként Szél Gergő két lövés erejéig állhatott a kapuba – mindkettőt megfogta –, ennél azért többet is elviseltünk volna. Ahogy a meccs is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.