Nem fog bujkálni Verstappen

A belga futamon alaposan kibabrált a két ferrarissal, mégsem fél az olasz szurkolóktól a Red Bull hollandja.

B.M.L.
2016. 08. 31. 12:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vélhetően kap majd hideget-meleget a Ferrari-szurkolóktól a Forma–1 ügyeletes rosszfiúja, a 18 éves Max Verstappen. A Red Bull holland pilótája ugyanis immár versenyek óta rengeteg gondot okozott Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen számára, ráadásul amikor a két világbajnok számon kérte rajta a különböző manővereit, a tisztelet legcsekélyebb jele nélkül küldte el mindkettőt. Például nem titkolva azt, hogy a két tapasztalt pilóta hibájából ütköztek össze Spa-ban az első kanyarban, és ha ez nem lett volna, ő sem ment volna bele olyan manőverekbe, mint például amikor Kimi Räikkönen csak úgy kerülhette el a balesetet, hogy elhagyta a pályát. Ráadásul ők ketten már futamok óta csatáznak a pályán, mindketten feszegetve a szabályok adta lehetőségeket.

Nos, az előzmények ismeretében nem véletlenül mondta Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke, hogy félti pilótáját a tifosik haragjától, és ő a holland helyében bizony titokban tartaná, hogy hol lesz a szállása.

– Biztosan lesz ott pár mérges olasz – viccelődött Horner.

Persze Max Verstappent nem olyan fából faragták, hogy bárkitől megijedne a pályán vagy azon kívül, így menedzserén keresztül megüzente, esze ágában sincs bujkálni a hétvégén.

– Nincs miért elbújnunk. És testőrökre sincsen szükségünk. Max már letudta ezt az egészet, és teljes mértékben a feladatára koncentrál. Várjuk Monzát! – fogalmazott a Bildnek adott interjújában Verstappen menedzsere, Raymond Vermeulen.

Bízzunk abban, hogy a Ferrari rajongói is hasonlóképpen gondolkodnak...

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.