Orosz és montenegrói játékost igazolt a Veszprém

Az irányító Inal Aflitulin és a balátlövő Mirko Milasevic is a csapatba igazolt.

MTI
2016. 08. 01. 21:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A veszprémi klub közleménye szerint a 28 éves, orosz Aflitulin korábban a Csehovszkije Medvegyi, a Motor Zaporizzsja és a Nagybánya csapatában játszott, a 31 esztendős, montenegrói Milasevic egyebek között a Vojvodina, a Crvena zvezda, a Buducnost Podgorica és a Dinamo Bucuresti együttesében szerepelt.

A magyar bajnokságban, a kupában és a SEHA-ligában címvédő, a bajnokok ligájában ezüstérmes magyar klub kerete öt saját nevelésű fiatal kézilabdázóval vált teljessé, ugyanis a kapus Borbély Ádám, a jobbszélső Gyene Norbert, a balszélső Fekete Dávid, a balátlövő Ligetvári Patrik és a jobbátlövő Tóth Attila is csatlakozott a felnőttcsapathoz.

A szakmai stáb összetétele is változott, mivel az új idényben a horvát válogatottal 1996-ban Atlantában és 2004-ben Athénban olimpiai bajnok kapus, Venio Losert tölti be a kapusedzői posztot.

A csapat keddtől nyolc napot a horvát Porecben tölt, ahol megkezdi a felkészülést a következő szezonra, de négy játékosa a pénteken kezdődő Rio de Janeiro-i olimpián szerepel, ezért a szlovén Blaz Blagotinsek, a svéd Andreas Nilsson, valamint a horvát Ivan Sliskovic és Marko Kopljar csak később csatlakozik a kerethez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.